При оформленні замовлення вкажіть в коментарі - чи потрібно вам молоти каву.
Профіль чашки: темний шоколад, карамель, горіхи, яблуко, ваніль. Типові гватемалські кавові якості включають в себе повне тіло (важче, ніж у типово центральноамериканській каві) та пряний смак, який часто насичений аж до оксамиту.
Гватемала є другим за величиною виробником кави в Центральній Америці, і в багатьох відносинах зерна Гватемала Антигуа представляють усі кращі якості, які можуть запропонувати кавові дерева в цьому регіоні.
Райська долина
Долина Антигуа в Гватемалі славиться 100-літніми кавовими фермами, де гватемальська арабіка вирощується дотримуючись вікових традицій, це сімейна справа. Територія, розташована серед 3-х вулканів на висоті 1500 метрів над рівнем моря, має ідеальні умови для вирощування кави: багаті грунти, рясні дощі, близьке сонце і відносно стабільні температури. Як наслідок, кава звідси багатогранна, з постійним смаком, чашка за чашкою — ноти лимона, шоколаду та м'яких спецій з елегантним профілем, унікальним для цього регіону. Із точки зору аромату, кава володіє помітною квітковою інтенсивністю, а також відтінками цитрусових. Якщо говорити про реальний смак, то Гватемала Antigua SHB EP пряний і димний, з відчутними відтінками шоколаду та карамелі. Крім того, в ньому присутні горіхові аромати, що зазвичай зустрічаються в інших сортах гватемальської арабіки.
Гватемала Антигуа відома своїм складним смаком, особливо в порівнянні з іншими зернами Центральної Америки. Вона не кисла і водночас з надиво повним корпусом. Поєднання важких і легких якостей народжує каву, яка одночасно освіжає і приносить задоволення. Ця гватемальська арабіка є одним з улюблених сортів наших клієнтів — чарівно інтригуючим і безсоромно складним. Сорт можна готувати як в кавоварці, так і в турці. Особливого, тонкого і делікатного смаку можна досягти при використанні френч-преса. Що стосується десертів, то все, що поєднує в собі шоколад і арахісове масло створить ідеальний дует в парі з гватемальською кавою.