Кераміку відправляємо по повній предоплаті! Доставка 🚚 получається недешевою (100-140 грн) за рахунок необходності якісно пакувати посилку - це накладується на об'єм коробки + пакування у пупирку співробітниками пошти ☕👌. Варто це враховувати!
Через недешеву доставку люди нажаль часто не приходять на пошту за посилками 😔
Тому пишемо заздалегідь таку інформацію.
Просимо Вас обов'язково перевіряти на пошті на цілісність вироби з кераміки! У випадку пошкоджень товару при доставці 🚚 - відмовляйтесь від отримання, а ми вам висилаємо заміну!
Для перевірки кераміки на пошті, ми рекомендуємо замовляти на відділення, а не на поштомати!
Опис вироба:
Діаметр шийки - 55 мм
Висота - 95 мм
Знімна ручка - Ні
Матеріал ручки - дерево
Підходить для миття в посудомийній машині - Ні
Зливний носик - Так
Відтінок може різнитися від темно-срібного до чорного кольору (залежить від випалу у печі).
Здавна-давен усі страви готували в глиняного посуді на відкритому вогні. Це дозволяло зберегти справжній аромат та смак продукту. До Вашої уваги представлена джезва з чорнодимленої кераміки для приготування смачної кави. Готувати в такому посуді можна як на відкритому вогні з розсікачем, так і на вуглях чи гарячому піску.
Спосіб приготування: залити літню воду в турку, засипати мелену каву та цукор по смаку, поставити на маленький вогонь або розсікач, бажано перші рази ставити на маленький вогонь вже з теплою водою, щоб не було різкого перепаду температури та довести лише до кипіння. Коли почне закипати швиденько забрати з вогню або виключити вогонь чи тепло, якщо це плита. Оскільки кераміка є дуже термостійкою, вода закипить через декілька секунд і якщо не встигнете забрати з вогню кава збіжить. Аромат кави зберігатиметься в турці ще довгий час, роблячи приготування щоразу смачнішим та приємнішим.
Важливо! Перед початком приготування!
Щоб зварити каву на газовій плиті в глиняній або керамічній турці, необхідно використовувати розсікач полум'я - пристосування, яке послаблює дію полум'я, забезпечує рівномірне розсіювання. По-іншому турку з глини використовувати не можна, вона просто лопне, якщо поставити її на відкритий вогонь. Основне завдання розсікача - це прискорити приготування їжі та зберегти посуд від пропалювання.
ЗАСТОСУВАННЯ
Спочатку ставиться розсікач і зверху турка.
Вогонь має бути середній або маленький.
За наявності індукційної плити ви також можете придбати адаптер перехідник на нашому сайті в розділі аксесуари.