Графік роботи:

Будні: 09:00–19:00

Сб: 10:00–19:00

0
Мій кошик
Укр
Додайте товари до списку бажань
Додайте товари для порівняння
Характеристики
Артикул 2300
Розмірність турки Середній ( 360-600 мл )
Об `єм 500 мл
Виробник Україна
Матеріал Кераміка
Товщина стінок 4 мм
Зовнішнє покриття Кераміка
Внутрішнє покриття Кераміка
Колір Сріблястий
Бренд Говареччина
Для плит Газова, Електрична, Склокерамічна
  • Відділення Нової Пошти (1-2 дні), поштомат Нової Пошти (1-2 дні), Адресна доставка до дверей по Україні (1-2 дні), Укрпошта стандарт (5-7 днів), Укрпошта тариф Експрес (3-5 днів);

  • Відправлення замовлень оформлених до 16:00 в день замовлення (Пн–Сб).

  • Вартість доставки оплачує замовник відповідно до тарифів Нової Пошти або Укрпошти.

  • Самовивіз (з нашого складу, адресу уточнюйте)

- Банківський переказ на рахунок ФОП (Ми працюємо офіційно!)

Отримувач: ТКАЧЕНКО ЛАРИСА ОЛЕКСАНДРІВНА
IBAN UA273355480000026001053639775
РНОКПП/ЄДРПОУ 1686115269

- Післяплата (накладний переказ) Нова Пошта  
 
Вартість цієї послуги за тарифами Нової Пошти: 2%+20грн від суми вашого замовлення.

- УкрПошта
 
По повній передплаті!

- Готівкою
 
При самовивозі з нашого складу за адресою.

Турка керамічна глиняна з дерев'яною ручкою 500 мл

Артикул 2300
В наявності
450 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Опис

Діаметр шийки - 55 мм
Висота - 95 мм
Знімна ручка - Ні
Матеріал ручки - дерево
Підходить для миття в посудомийній машині - Ні
Зливний носик - Так

Відтінок може різнитися від темно-срібного до чорного кольору (залежить від випалу у печі).
 

Здавна-давен усі страви готували в глиняного посуді на відкритому вогні. Це дозволяло зберегти справжній аромат та смак продукту. До Вашої уваги представлена джезва з чорнодимленої кераміки для приготування смачної кави. Готувати в такому посуді можна як на відкритому вогні з розсікачем, так і на вуглях чи гарячому піску.

Спосіб приготування: залити літню воду в турку, засипати мелену каву та цукор по смаку, поставити на маленький вогонь або розсікач, бажано перші рази ставити на маленький вогонь вже з теплою водою, щоб не було різкого перепаду температури та довести лише до кипіння. Коли почне закипати швиденько забрати з вогню або виключити вогонь чи тепло, якщо це плита. Оскільки кераміка є дуже термостійкою, вода закипить через декілька секунд і якщо не встигнете забрати з вогню кава збіжить. Аромат кави зберігатиметься в турці ще довгий час, роблячи приготування щоразу смачнішим та приємнішим.

Важливо! Перед початком приготування!
Щоб зварити каву на газовій плиті в глиняній або керамічній турці, необхідно використовувати розсікач полум'я - пристосування, яке послаблює дію полум'я, забезпечує рівномірне розсіювання.  По-іншому турку з глини використовувати не можна, вона просто лопне, якщо поставити її на відкритий вогонь. Основне завдання розсікача - це прискорити приготування їжі та зберегти посуд від пропалювання.

ЗАСТОСУВАННЯ
Спочатку ставиться розсікач і зверху турка.
Вогонь має бути середній або маленький.

За наявності індукційної плити ви також можете придбати адаптер перехідник на нашому сайті в розділі аксесуари.

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору