При оформленні замовлення, будь ласка, вкажіть в коментарі - чи потрібно вам помолоти каву.
Кава Панама SHB Boquete ♛ SPECIALTY COFFEE | Центральна Америка
Профіль чашки: натхненний напій з нотками жасмину, аґрусу, червоного яблука. Відчувається насичено-м'який аромат цитрусової кислинки з приправленим солодкуватим приємним присмаком какао.
Крихітна, малопомітна країна на карті світу змогла поєднати два океани завдяки вдалому географічному розташуванню. У Панамі досить спекотний клімат, унітарній державі з погодою та природою явно пощастило: розлогі білі пляжі, шляхетні високі гори, тепло, що панує. Жителі Республіки зі сприятливими метеорологічними умовами, завдяки комплексному підходу, вирощують каву з характерними особливостями, нехай навіть і постачають її на ринок менше 1%, натомість відмінної якості. Арабіка Панами має витончений смак, спешелті кава подарує кожному неповторне задоволення.
Райська долина
Boquete – крихітне містечко в провінції Чирикі. Мешканцям глибинки дуже пощастило, здається, в їхніх руках виявилися ключі від раю. Завдяки чудовому клімату у городян немає проблем із вирощуванням кави. Працями місцевого населення вдалося здобути світову репутацію тутешньої кави.
Схили, що оточують долину сповнені життя, завдяки попелу, що опускається з вулкана, збагачується грунт, наповнюючись живлющими мінералами і поживними речовинами. Від цього залежить врожайність та смакові якості, як результат – ідеальний баланс легкої кислотності, ноток цитрусу та м'якості сприйняття.
Вирощується продукція на висоті не менше 1350 метрів, після чого зелені зерна вручну ретельно сортуються, у назві видно відсилання SHG – суто високогірну каву і EP вказує на європейську систему відбору.
Історія кавової справи серйозна та глибока, після зняття врожаю хлібороби обробляють її мокрим способом, кава Панама Boquete всипається в резервуари з водою для миття та відділення незрілих чи дефектних плодів. Вишня очищається в підготовлених машинах і прямує у чани для бродіння. Тридцяти шість годин достатньо для відділення липкого шару оболонки. Після цього продукцію висушують, зерно ретельно сортують і пакують.
Середня обсмажування дозволяє досягти бажаної яскравості та витягти карамелізований цукор. Арабіка Панама - повнота соковитого, бархатистого, легкого напою.
Сучасна упаковка з дегазаційним клапаном гарантує, що ваша кава буде свіжою та смачною.